Забута велич Корсунського парку - Щербатюк, О. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2010)
“Немає нічого більш цікавого й чудового, ніж це місце зі стежками через острови, містками, скелями, каскадами, лебедями і розташованою серед скель дюжиною водяних млинів, що працюють і взимку, і влітку…” — захоплено писав про Корсунський парк один із його авторів, інженер і художник Жан Мюнц.