Наші ювіляри. Віталій Дмитрович Коваленко (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2010)
2 січня 2010 року виповнилось 75 років голові Громадської інспекції Київської міської організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, старійшині Товариства Коваленку Віталію Дмитровичу, який з 1969 року невтомно працює на ниві охорони пам’яток.