Національний заповідник “Софія Київська”. 75-річна історія у музейних виставках - Головчанська, У. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2010)
У 2009 році Національний заповідник “Софія Київська” відсвяткував 75-у річницю з часу свого заснування. З цієї нагоди протягом року проводилось багато різних культурних заходів, організовувались ювілейні виставки. Так, самовідданій праці реставраторів Софійського собору було присвячено виставку “Пам’ятки Національного заповідника “Софія Київська”: реставратори і реставрація. До 75-річчя заснування Заповідника”.