Раїса Іванівна Бурда (до 75-річчя від дня народження) - Радченко, В.Г.; Мосякін, С.Л.; Тохтарь, В.К.; Ільїнська, А.П.; Протопопова, В.В.; Шевера, М.В.; Пашкевич, Н.А.; Бойко, Г.В. (Український ботанічний журнал, 2018)
У 2018 р. виповнюється 75 років Раїсі Іванівні Бурді – доктору біологічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки та премії НАН України імені М.Г. Холодного, відомому вченому, талановитому фахівцю в галузі ботаніки та екології, досвідченому організатору наукової роботи.