Василь Семенович Ткаченко (до 75-річчя вченого) - Дідух, Я.П.; Дубина, Д.В. (Український ботанічний журнал, 2013)
3 вересня 2013 р. виповнилося 75 років провідному науковому співробітникові відділу геоботаніки та екології Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України, докторові біологічних наук Василю Семеновичу Ткаченку і водночас 50 років його наукової, громадської та педагогічної діяльності