Тритомне видання "Біорізноманітність Південної Африки" — вагомий здобуток широкомасштабного міжнародного наукового співробітництва - Голуб, В.Б.; Дубина, Д.В.; Ніколайчук, Л.Ф. (Український ботанічний журнал, 2012)
Рецензія на книги: N. Jürgens, D.H. Haarmeyer, J. Luther-Mosebach, J. Dengler, M. Finckh, U. Schmiedel (Eds.). Biodiversity in Southern Africa. Vol. 1. — Patterns at local scale — the BIOTA Observatories. XX + 801 p1. 2010. Göttingen & Windhoek: Klaus Hess Publishers. U. Schmiedel, N. Jürgens (Eds.). Biodiversity in southern Africa. Vol. 2. — Patterns and processes at regional scale. XII + 348 p. 2010. Göttingen & Windhoek: Klaus Hess Publishers. M.T. Hoffman, U. Schmiedel, N. Jürgens (Eds.). Biodiversity in southern Africa. Vol. 3. — Implications for Landuse and Management. XII + 226 p. + CD-ROM. 2010. Göttingen & Windhoek: Klaus Hess Publishers.