Світовий знавець Cruciferae / Brassicaceae (до 80-річного ювілею Ісана Аль-Шехбаза) - Шиян, Н.М.; Мосякін, С.Л. (Український ботанічний журнал, 2019)
Серед зарубіжних колег, які мають тісні творчі зв'язки з українськими ботаніками, варто згадати видатного американського систематика рослин Ісана Алі Аль-Шехбаза, який 1 липня 2019 року святкує свій 80-річний ювілей.