Педагогу та вченому Людмилі Григорівні Любінській – 60 - Шевера, М.В.; Протопопова, В.В.; Оптасюк, О.М. (Український ботанічний журнал, 2019)
У травні 2019 р. виповнилося 60 років українському педагогу та вченій-ботаніку, організаторці науки та популяризаторці ботанічних знань, заслуженій діячці науки і техніки України, завідувачці кафедри біології та методики її викладання Кам'янець- Подільського національного університету імені Івана Огієнка, доктору біологічних наук, доценту Людмилі Григорівні Любінській.