Плазміди трьох клінічних штамів Escherichia coli - Поліщук, Л.В.; Лукянчук, В.В.; Марієвський, В.Ф.; Рубан, Н.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Наявність плазмідних ДНК досліджувалася у трьох клінічних штамів Escherichia coli. Штами 345 та 1257 містили по одній плазміді - рЕС345 (5,1 тпн) та рЕС1257 (5,0 тпн). Штам 951 містив 3 плазміди рЕС951-1 (50 тпн), рЕС591-2 (7,2 тпн) и рЕС591-3 (1,7 тпн). За допомогою рестрикційного аналізу виявлено різну первинну будову плазмід рЕС345 и рЕС1257.