Вплив лазерного випромінювання і фармокологічного препарату церебралу на дегенеративні та регенеративні процеси у структурі головного мозку мутантів Drosophila melanogaster - Бабій, І.П.; Побережник, О.В.; Голуб, Н.Я.; Черник, Я.І. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
У проведених дослідах вивчалась дія лазерного випромінення та фармакологічного препарату церебралу на дегенеративні та регенеративні процеси у структурі головного мозку нейродегенеративних мутантів D. melanogaster. Церебрал призводив до відтермінування появи змін у тканині мозку на 6 – 7 днів у мутантів з ранньою дегенерацією; дія лазерного випромінювання такого результату не виявила. Регенеративні процеси після прояву мутантного фенотипу не спостерігалися.