Критичні випадки π-стійкості неавтономного суттєво нелінійного рівняння n-го порядку - Вітриченко, І.Є. (Нелінійні коливання, 2003)
Одержано достатнi умови π-стiйкостi тривiального розв’язку суттєво нелiйного рiвняння n-го порядку.