Проекційно-ітеративний метод для систем диференціальних рівнянь із загаюванням та обмеженнями - Лучка, А.Ю.; Ферук, В.А. (Нелінійні коливання, 2003)
Встановлено умови сумiсностi систем диференцiальних рiвнянь зi сталим загаюванням та обмеженнями. Запропоновано новий варiант проекцiйно-iтеративного методу для таких задач i наведено його обґрунтування.