Про існування гладкого обмеженого напівінваріантного многовиду виродженої нелінійної системи різницевих рівнянь у просторі m - Самойленко, А.М.; Теплінський, Ю.В.; Семенишина, І.В. (Нелінійні коливання, 2003)
Методом функцiї Грiна – Самойленка побудовано обмежений диференцiйовний у сенсi Фреше напiвiнварiантний многовид нелiнiйної системи рiзницевих рiвнянь у банаховому просторi обмежених числових послiдовностей