Ітераційний метод для систем нелінійних диференціальних рівнянь із запізненнями та обмеженнями - Ферук, В.А. (Нелінійні коливання, 2003)
Встановлено умову сумiсностi для систем нелiнiйних диференцiальних рiвнянь iз запiзненням та обмеженнями i обґрунтувано застосування до таких задач iтерацiйного методу.