Нарізно неперервні відображення від багатьох змінних зі значеннями у σ-метризовних просторах - Маслюченко, В.К. (Нелінійні коливання, 1999)
Встановлено теореми про сукупну неперервнiсть нарiзно неперервних вiдображень, що заданi на добутках X1 × · · · × Xn+1 топологiчних просторiв, з яких X2, . . . , Xn задовольняють першу аксiому злiченностi, а Xn+1 або такий самий, або метризовний компакт, i набувають значень у цiлком регулярних просторах Z, якi подаються у виглядi об’єднання зростаючої послiдовностi своїх замкнених метризовних пiдпросторiв Zm, причому кожна збiжна в Z послiдовнiсть лежить у деякому дограничному просторi Zm.