Розв'язання задачі Коші для виродженої сингулярно збуреної лінійної системи - Кочерга, О.I. (Нелінійні коливання, 1999)
Побудовано асимптотику розв’язку задачi Кошi для сингулярно збуреної лiнiйної системи з виродженою матрицею при похiдних у випадку, коли гранична в’язка матриць регулярна i має кратний „скiнченний” i простий „нескiнченний” елементарнi дiльники.