Про зліченноточкову нелінійну крайову задачу на півосі для звичайних диференціальних рівнянь у просторі обмежених числових послідовностей - Теплінський, Ю.В.; Недокіс, В.А. (Нелінійні коливання, 2003)
Iдею чисельно-аналiтичного методу А. М. Самойленка застосовано до дослiдження нелiнiйної крайової задачi з необмеженою зчисленною множиною крайових моментiв на додатнiй пiвосi у випадку, коли диференцiальне рiвняння i крайовi умови визначено у банаховому просторi обмежених числових послiдовностей.