Системи лінійних диференціальних рівнянь раціонального рангу - Кондакова, С.В. (Нелінійні коливання, 2004)
Запропоновано застосування методу „збуреного” характеристичного рiвняння для асимптотичного iнтегрування систем лiнiйних диференцiальних рiвнянь з малим параметром у дробовому степенi при похiдних.