О параметризации трехточечных нелинейных краевых задач - Ронто, А.Н.; Щобак, Н.Н.; Ронто, M. (Нелінійні коливання, 2004)
Триточкова крайова задача для системи нелiнiйних диференцiальних рiвнянь зводиться до сiм’ї двоточкових задач, розв’язки яких дослiджуються iз застосуванням чисельно-аналiтичної технiки.