О свойствах непрерывно дифференцируемых на (0,+∞) решений дифференциально-функциональных уравнений - Бельский, Д.В. (Нелінійні коливання, 2004)
Встановлено властивiсть сiдлової точки системи диференцiально-функцiональних рiвнянь x˙(t) = Ax(t) + Bx(τ (t)) + Cx˙(τ (t)) + f (x(t), x(τ (t))), τ (0) = 0.