Устойчивость регулируемых систем с двумя исполнительными органами на временной шкале - Бабенко, С.В.; Мартынюк, А.А. (Нелінійні коливання, 2013)
Розглядається неперервно-дискретна за часом регульована система з двома виконавчими органами, математичний опис якої ґрунтується на так званих динамiчних системах рiвнянь на часовiй шкалi. Для розглядуваної системи побудовано функцiю Ляпунова i встановлено достатнi умови стiйкостi руху.