О многоточечной задаче для системы гиперболических уравнений со смешанной производной - Асанова, А.Т. (Нелінійні коливання, 2014)
Розглянуто багатоточкову задачу з даними на характеристицi системи гiперболiчних рiвнянь другого порядку з двома незалежними змiнними. Шляхом введення нових невiдомих функцiй задачу зведено до еквiвалентної задачi, що складається з сiм’ї багатоточкових задач для систем звичайних диференцiальних рiвнянь та функцiональних спiввiдношень. Отримано умови iснування єдиного розв’язку в термiнах коефiцiєнтiв багатоточкових задач.