Усреднение задачи оптимального управления на временных шкалах - Огуленко, А.П.; Кичмаренко, О.Д. (Нелінійні коливання, 2014)
Обґрунтовано чисельно-асимптотичний метод розв’язання задачi оптимального керування системою на часових шкалах.