Асимптотика загального розв’язку лінійних сингулярно збурених систем диференціальних рівнянь вищих порядків з виродженнями у випадку кратного спектра граничної в’язки матриць - Пафик, С.П.; Яковець, В.П. (Нелінійні коливання, 2014)
Побудовано асимптотичне розвинення фундаментальної системи розв’язкiв лiнiйної сингулярно збуреної системи диференцiальних рiвнянь m-го порядку з виродженою головною матрицею при старших похiдних. Дослiджено випадок, коли вiдповiдний характеристичний полiном має кратний спектр. Встановлено, що в цьому випадку асимптотичнi розвинення будуються за дробовими степенями малого параметра. Виведено рекурентнi формули для знаходження коефiцiєнтiв цих розвинень.