Additional reductions in the K-constrained modified KP hierarchy - Chvartatskyi, O.I.; Sydorenko, Y.M. (Нелінійні коливання, 2014)
Запропоновано додатковi редукцiї в k-редукованiй модифiкованiй КП-iєрархiї. Як наслiдок, отримано узагальнення системи Каупа – Броера, рiвняння Кортевега – де Фрiза та модифiкованого рiвняння Кортевега – де Фрiза, якi належать до модифiкованої k-редукованої iєрархiї. Також запропоновано метод побудови розв’язкiв для отриманих рiвнянь, який базується на бiнарних перетвореннях Дарбу.