Задача Коши для системы линейных неоднородных дифференциальных уравнений первого порядка с прямоугольными матрицами - Елишевич, М.А. (Нелінійні коливання, 2013)
Визначено достатнi умови звiдностi системи лiнiйних неоднорiдних диференцiальних рiвнянь першого порядку з прямокутними матрицями до канонiчної форми, побудовано її загальний розв’язок i розв’язок задачi Кошi.