Асимптотическое поведение решений одного класса обыкновенных дифференциальных уравнений третьего порядка - Стехун, А.А. (Нелінійні коливання, 2013)
Встановлено асимптотичнi зображення для деяких класiв розв’язкiв неавтономних диференцiальних рiвнянь третього порядку, що у деякому сенсi є близькими до лiнiйних рiвнянь.