Корректность задачи Дирихле в цилиндрической области для одного класса многомерных гиперболо-эллиптических уравнений - Алдашев, С.А. (Нелінійні коливання, 2013)
Показано, що задача Дiрiхле в цилiндричнiй областi одного класу багатовимiрних гiперболоелiптичних рiвнянь є однозначно розв’язною. Отримано також критерiй єдиностi регулярного розв’язку.