Корректность задач Дирихле и Пуанкаре в цилиндрической области для вырождающихся многомерных гиперболических уравнений с оператором Геллерстедта - Алдашев, С.А. (Нелінійні коливання, 2015)
Показано, що задачi Дiрiхле та Пуанкаре в цилiндричнiй областi для вироджуваних багатовимiрних гiперболiчних рiвнянь з оператором Геллерстедта мають єдиний розв’язок. Встановлено критерiй єдиностi регулярних розв’язкiв цих задач.