Асимптотика решений дифференциальных уравнений второго порядка с быстро меняющейся нелинейностью - Владова, Е.С. (Нелінійні коливання, 2015)
Встановлено асимптотичнi зображення для одного класу розв’язкiв диференцiального рiвняння другого порядку типу Емдена – Фаулера зi швидко мiнливими нелiнiйностями.