Нелокальна задача для автономних квазілінійних параболічних псевдодиференціальних рівнянь з відхиленням аргументу - Дрінь, Я.М.; Петришин, Р.І. (Нелінійні коливання, 2015)
Для автономных квазилинейных параболических псевдодифференциальных уравнений с негладкими символами и с отклонением аргумента методом шагов доказывается разрешимость нелокальной задачи.