Анатолій Михайлович Самойленко (до 80-річчя від дня народження) - Бойчук, О.А.; Кулик, В.Л.; Парасюк, І.О.; Перестюк, М.О.; Петришин, Р.І.; Пелюх, Г.П.; Ронто, М.Й.; Станжицький, О.М.; Теплінський, Ю.В.; Ткаченко, В.І.; Трофімчук, С.І.; Чуйко, С.М. (Нелінійні коливання, 2018)
Другого сiчня 2018 р. виповнилося вiсiмдесят рокiв всесвiтньо вiдомому українському вченому в галузi диференцiальних рiвнянь доктору фiзико-математичних наук, професору, академiку НАН України Анатолiю Михайловичу Самойленку.