Асимптотическое поведение решений обыкновенных дифференциальных уравнений n-го порядка с правильно меняющимися нелинейностями - Евтухов, В.М.; Дорошенко, А.Г. (Нелінійні коливання, 2018)
Встановлюються умови iснування деяких класiв розв’язкiв неавтономного диференцiального рiвняння n-го порядку з правильно змiнними нелiнiйностями, а також асимптотичнi при t ↑ ω (ω ≤ +∞) зображення для таких розв’язкiв та їх похiдних до порядку n − 1 включно.