Асимптотическое поведение решений неавтономных обыкновенных дифференциальных уравнений n-го порядка - Евтухов, В.М.; Муса Джабер Абу эль-шаур (Нелінійні коливання, 2016)
Встановлено асимптотичнi зображення для деяких класiв розв’язкiв неавтономних диференцiальних рiвнянь n-го порядку, що у деякому сенсi є близькими до лiнiйних рiвнянь.