Асимптотическое поведение решений существенно нелинейных дифференциальных уравнений второго порядка - Владова, Е.С. (Нелінійні коливання, 2016)
Дослiджується асимптотична поведiнка при t ↑ ω (ω ≤ +∞) одного класу розв’язкiв двочленного диференцiального рiвняння другого порядку з правильно та швидко мiнливими нелiнiйностями.