О структуре множества решений одного класса систем нелинейных дифференциально-разностных уравнений нейтрального типа - Пелюх, Г.П. (Нелінійні коливання, 2016)
Дослiджено структуру множини неперервно диференцiйовних розв’язкiв одного класу систем диференцiально-рiзницевих рiвнянь нейтрального типу.