Об асимптотических свойствах решений некоторых дифференциально-функциональных уравнений - Бельский, Д.В.; Пелюх, Г.П. (Нелінійні коливання, 2016)
Встановлено новi властивостi розв’язкiв диференцiально-функцiональних рiвнянь зi сталим запiзненням i лiнiйно перетвореним аргументом.