Про числове розв'язування рівняння Фоккера - Планка - Колмогорова для диференціально-різницевого рівняння другого порядку з випадковими відхиленнями аргументу - Коломієць, О. В. (Нелінійні коливання, 1999)
За допомогою числового методу Кранка – Нiколсона розв’язано рiвняння Фоккера – Планка – Колмогорова для квазiлiнiйного диференцiально-рiзницевого рiвняння другого порядку з випадковими вiдхиленнями аргументу.