Частотные условия конвергентности систем управлений в окрестности программного многообразия - Жуматов, С.С. (Нелінійні коливання, 2016)
Дослiджено умови конвергентностi нелiнiйних систем керувань в околi програмного многовиду. Отримано достатнi умови конвергентностi основної системи керування. Встановлено частотнi умови, що забезпечують властивостi конвергентностi програмного многовиду вiдносно вектор-функцiї ω. Знайдено достатнi, необхiдну та достатню умови конвергентностi вiдносно деякого параметра.