Автономная периодическая краевая задача для матричного дифференциального уравнения - Чуйко, С.М.; Бойчук, Ан.А. (Нелінійні коливання, 2016)
Знайдено конструктивнi умови розв’язностi i схему побудови розв’язкiв нелiнiйної автономної перiодичної крайової задачi для матричного диференцiального рiвняння.