Краевая задача для системы линейных неоднородных дифференциальных уравнений первого порядка с прямоугольными матрицами - Елишевич, М.А. (Нелінійні коливання, 2016)
Побудовано розв’язок крайової задачi для системи лiнiйних неоднорiдних диференцiальних рiвнянь першого порядку з прямокутними матрицями.