О поведении решений некоторых систем дифференциальных уравнений, частично разрешенных относительно производных, в случае полюса - Лиманская, Д.Е. (Нелінійні коливання, 2017)
Дослiджуються питання iснування аналiтичних розв’язкiв деяких систем звичайних диференцiальних рiвнянь, частково розв’язуваних вiдносно похiдних. Отримано достатнi умови iснування аналiтичних розв’язкiв задачi Кошi у випадку полюса. Встановлено оцiнку таких розв’язкiв у деякiй областi та дослiджено питання щодо числа розв’язкiв.