Про обмежені на всій дійсній осі розв'язки нелінійних функціонально-різницевих рівнянь і їх властивості - Бецко, І.В.; Пелюх, Г.П. (Нелінійні коливання, 2017)
Исследована структура множества непрерывных решений одного класса систем нелинейных функционально-разностных уравнений.