Майже періодичні розв’язки систем Лотки – Вольтерра з дифузією та нефіксованими моментами імпульсної дії - Дворник, А.В.; Ткаченко, В.І. (Нелінійні коливання, 2018)
Встановлено умови iснування та асимптотичної стiйкостi строго додатних кусково-неперервних майже перiодичних розв’язкiв систем диференцiальних рiвнянь Лотки – Вольтерра з дифузiєю та нефiксованими моментами iмпульсної дiї.