Гіперболічна крайова задача для кусково-однорідного суцільного циліндра - Конет, І.М.; Пилипюк, Т.М. (Нелінійні коливання, 2018)
Методом iнтегральних i гiбридних iнтегральних перетворень у поєднаннi з методом головних розв’язкiв (матриць впливу та матриць Грiна) вперше побудовано iнтегральне зображення єдиного точного аналiтичного розв’язку гiперболiчної крайової задачi математичної фiзики для кусковооднорiдного суцiльного цилiндра.