Интегро-дифференциальные включения с производной Хукуары - Плотников, А.В.; Тумбрукаки, А.В. (Нелінійні коливання, 2005)
Для iнтегро-диференцiального включення з похiдною Хукухари введено поняття квазiрозв’язку i наведено умови, за яких множина квазiрозв’язкiв збiгається з множиною звичайних розв’язкiв, а також доведено теореми про релаксацiю звичайних розв’язкiв i компактнiсть їхньої множини.