О положительно определенных формах Титса для неограниченных частично упорядоченных множеств с инволюцией - Бондаренко, В.М.; Чеботарев, Д.С. (Нелінійні коливання, 2005)
Вивчаються нескiнченнi частково впорядкованi множини з iнволюцiєю, що мають позитивно визначену форму Тiтса.