Дослідження мінливості геному нестабільних нащадків Alu-інтегрантів bacіllus subtilis методом rep-плр з використанням праймерів до повторюваних BOX-елементів - Карпова, І.С.; Негруцька, В.В.; Кузьменко, О.Л.; Пальчиковська, Г.Г.; Позур, В.К.; Лукаш, Л.Л. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Методом rep-ПЛР з використанням BOX-праймерів, виявлено кількісні і якісні відмінності патернів ДНК Alu-інтегранта B. subtilis, як від стандартних штамів, так і субклонів з ознаками суттєвого порушення росту колоній.