У світлі біблійної герменевтики - Антофійчук, В. (Інститут літератури імені Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Сухарєва С.В. "Біблійний вимір української польськомовної прози поберестейської доби: Монографія". – Луцьк: РВВ "Вежа" Волин. держ. ун-ту ім. Лесі Українки, 2008. – 209 с.