Гени, що кодують білки теплового шоку кукурудзи: структура та поліморфізм - Луцик, А.П.; Кожухова, Н.Е.; Сиволап, Ю.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Проаналізовані дані про структуру генів кукурудзи, що кодують білки теплового шоку. Досліджений молекулярно-генетичний поліморфізм генів uaz171, hsp3 і hsp90, до складу яких входять мікросателітні повтори. Встановлені набори алелів, характерні для вибірок жаростійких і нежаростійких інбредних ліній кукурудза.